1-August-2021
Vores byggeprojekter

ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme
.
Marmaris

  

Feriebyen med de ca. 25.000 indbyggere, ligger ved en beskyttet bugt neden for skovklædte bjerge. Den lille fiskerby er fuldt udbygget, moderne og meget populært turistmål. Da den samtidig er udflugtsmål for de mange turister på Rhodos, er der i sæsonen trængsel på den dejlige palmepromenade "Kordon caddesi", i indkøbsgaderne og i restauranter, fortovscaféer og diskoteker. Lystbådehavnen er opdelt i en stor og lille marina og er udgangspunkt for dejlige "Blå sejlture" langs kysten enten nordpå mod Bodrum eller østpå til Antalya.

Af gamle bygninger kan man nævne fæstningsanlægget "Marmaris Kalesi" (16. Århundrede) ved havnen samt det berømte "Kervansaray". Der er daglige udflugter med motorbåd, jeep, eller dolmus til de mange gode badebugter i omegnen samt til øerne i bugten. Der er alle former for vandsport.

En snoet vej fører over kystbjergene til den lille by "Turunc" (20 km. syd) som ligger ved en sandbugt. Nemmere kommer man ad søvejen med motorbåd fra Marmaris.

Ved den smalle bjergrige halvø "Resadiye" ligger feriebyen "Datca". Den snoede vej åbner for herlige udblik over kyst og hav. Behageligere er turen med motorbåd.

Med dolmus eller motorbåd til den antikke havneby "Knidos" yderst på halvøen. Rester af havneanlæg, teatre, templer o.s.v. Engelske arkæologer bragte i 1850´erne deres fund, bl.a. en Demeterstatue, til British Museum. Praxiteles berømte statue af "Den knidiske Afrodite" (ca.350 f.Kr.) er gået tabt. Den bedste romerske kopi kan ses i Vatikanmuseet.

Tæt på Dalaman lufthavn ligger den lille by "Dalyan" ved Köycegiz-søens udløb i et sumplandskab med sivskove. Ved åløbet er der både der fragter turister gennem sivdeltaet til resterne af den gamle kariske handelsby "Kaunos". Fra båden ser man først i den stegle klippevæg Nekropolen med gravenes smukke tempelfacader hugget ind i bjergsiden. På bådturen gennem sivskovenes labyrint med fugleliv (storke, isfugle, hejrer, kormoraner og fiskeørne) samt fiskeopdræt kommer man til en anløbsbro med en sti til ruinbyen "Kaunos". Sejlturen ender ved den berømte sandstrand "Iztusu", der er en af de sidste ynglepladser for havskildpaddearten "Caretta Caretta". De tyrkiske myndigheder afviser alle former for byggeri og området er fredet. Der er dog et myldrende badeliv og anløb af udflugtsbåde dagen igennem men efter solnedgang har skildpadderne og biologerne det for sig selv. Der er også varme mudderbade som er meget efterspurgt .

"Sarigerme" er et nyt feriested vest for Dalaman lufthavn der ligger ved en lang sandstrand i et naturområde med pinjeskove. Der er alle slags sportsmuligheder både til lands og til vands. Shopping i den nærliggende landsby "Osmaniye".


ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme