1-August-2021
Vores byggeprojekter
.
Salgsprocedure

         Vi har bygget, købt og solgt boliger i Tyrkiet siden 1991 og har eksperter med stor viden indenfor disse områder.

Vi har bl.a. arkitekter, ingeniører og byggesagkyndige ansat som sammen vurderer og udarbejder den bedste pris på Deres bolig.

Ejendomsmæglersalæret er på 3% for sælger dog minimum 1000 Euro. Der er dog muligheder for at forhandle.

Stik modsat ejendomsmæglere i Danmark anbefaler vi dog ikke at sælge Deres bolig i Tyrkiet, da priserne lige nu er meget lave og de kan kun stige. Da Tyrkiet på ejendomshandel minder meget om Spanien for 25-30 år siden, er det ikke en god ide at sælge, men tværtimod en god investering at købe. Har man dog ikke behov for en bolig i Tyrkiet mere og derfor overvejer at sælge, vil vi anbefale at De venter og udlejer den i stedet for.

Nogle eksperter indenfor international politik mener at Tyrkiet kommer med i EU indenfor kort tid. Dermed forventer man en eksplosion indenfor ejendomspriserne ved kystområderne, præcis som da Spanien kom med i EU.

Under alle omstændigheder er vi dog klar til at hjælpe Dem med at sælge Deres bolig og de kan kontakte os for en uforpligtende vurdering.


>> UDSKRIV <<
ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme ejendomme til salg